Karvanpoisto sokerilla 

Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja hygieeninen karvanpoistomenetelmä, joka samalla kuorii ihoa tehden siitä silkinpehmeän. Sokeroimalla voidaan poistaa ihokarvoja lähes kaikilta alueilta ja kaikenlaisilta ihoilta. Sokeroinnissa käytämme laadukkaita Alexandria Professionals -tuotteita. Sokerointi onkin paljon muutakin kuin karvanpoisto. Sokerointi poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja ihosta tulee kirkkaamman ja terveemmän näköinen. Sokeroinnin jälkeen kosteusvoiteet imeytyvät paremmin ja niitä on miellyttävä levittää pehmeälle, karvattomalle iholle. 

Sokeritahna on tehty täysin luonnollisista ainesosista: sokerista, vedestä, arabikumista ja sitruunamehusta. Se on niin luonnollista ja puhdasta, että voit jopa syödä sitä. Allergiset reaktiot ovat hyvin harvinaisia eikä sokeritahnan kehittelyssä ole käytetty eläinkokeita. Sokeritahna on myös täysin vegaanista. Sokeritahnaa käytetään ihonlämpöisenä, näin se on turvallinen kaikille ihoalueille, myös suonikohjuisille. Sokeritahna lähtee iholta lämpimällä vedellä, eikä se jätä ihoa tahmaiseksi, kuten perinteinen vaha. 

Näin voit valmistautua sokerointiin: 

  • Älä poista karvoja ennen hoitoa, karvan olisi hyvä olla 0,5 – 1 cm pituista varsinkin ensimmäisellä sokerointi kerralla. Säännöllisesti sokeroituna myös tätä lyhyemmät karvat alkavat irrota. 

  • Karvoja ei tarvitse kasvattaa todella pitkiksi sokerointia varten. 

  • Älä kuori sokeroitavaa aluetta 24 tuntiin ennen hoitoa. 

  • Vältä erityisen öljypitoisia tuotteita tai vartalovoiteen käyttöä hoidettavalla alueella juuri ennen hoitoa. 

Kotihoito-ohjeet sokeroinnin jälkeen 

Ihoa ei saa kuoria samana päivänä eikä seuraava päivänä sokeroinnista. Urheilua ja saunomista on hyvä välttää 12 tunnin ajan. Kainaloiden sokeroinnin jälkeen vältä deodorantin käyttöä 12 tunnin ajan. Kasvojen alueen sokeroinnin jälkeen vältä tukkivia meikkiaineita 12 tunnin ajan. Muista suojata iho auringolta sokeroinnin jälkeisinä päivinä. Ihon punoitus sokeroinnin jälkeen on täysin normaalia. Jos ihosi punoittaa kovasti sokeroinnin jälkeen, vältä heti hoidon jälkeen tiukkoja, hankaavia vaatteita, lämpöä kuten kuumaa kylpy, solariumia tai auringonottoa tai ihon raapimista tai hankaamista.

Ihokarvojen vähentyminen / heikkeneminen sokeroinnin avulla 

Säännöllinen sokerointi muuttaa karvan hennommaksi ja lopputulos on pehmeämpi. Säännöllinen sokerointi surkastuttaa karvatuppea ja sen myötä johtaa pysyvään karvattomuuteen. Alkuun sopiva sokerointiväli on yleensä 3-5 viikkoa, sokeroinnin tarve riippuu omasta karvankasvustasi. Ensimmäiset sokerointikerrat voivat tuntua hieman ikävämmiltä, varsinkin bikinialue tai brasiliailainen.  Tämä riippuu täysin omasta kipukynnyksestäsi, mutta säännöllisen sokeroinnin myötä karva heikkenee ja kipu helpottuu. 

Sisään kasvaneet ihokarvat 

Kuolleet ihosolut saattavat tukkia karvatupen suun ja estävät joskus uuden karvan esiintulon, eli karva alkaa kasvaa sisäänpäin. Tällöin iholle saattaa nousta näppylöitä ja iho saattaa kutista. Kuiva iho on alttiimpi tälle, joten ihon säännöllinen kuorinta ja kosteutus on tärkeää. Kuorinta poistaa kuolleen ihosolukon ja näin uudet karvat pääsevät nousemaan iholle. Tarpeen mukaan kosmetologi voi poistaa sisäänpäin kasvaneita karvoja sokeroinnin yhteydessä. Sheivaaminen aiheuttaa monille sisään kasvaneita ihokarvoja, kun taas sokerointi vähentää niitä huomattavasti. 


Hoidon kesto: 30 min  - 1 h sokeroitavien alueiden määrästä riippuen 

Toipumisaika: 1 pv 

Kipu hoidon aikana: Lievää nipistelyä, kipukynnyksestä riippuen toiset voivat kokea sen voimakkaampana 

Ajanvaraus

Varaa maksuton konsultaatio 

Tarjoamme sinulle aina veloituksettoman konsultaation ennen kuin aloitamme hoidot kanssasi. 

Varaa konsultaatio, niin pääsemme keskustelemaan millaisia vaihtoehtoja pystyisimme tarjoamaan juuri sinulle. 

Ludviginkatu 7, 2 krs
00130, Helsinki, FIN
Y-tunnus: 2519926-3
© Skin Therapy 2023
Tietosuojaseloste
fiFI