Skin Booster - TEOXANE®

Skin boosterit auttavat syvemmän ihon kosteuttamisessa, parantavat ihon kimmoisuutta sekä tasoittaa karheaa ihoa ja ihonväriä. Toisin sanoen skin boosteri -mikroinjektiot auttavat lukitsemaan kosteuden ihoon parantaen ihon laatua ja ulkonäköä. Se on täydellinen ratkaisu ihon ikääntymisen vaikutuksiin, koska se muuttaa ihosi näyttämään ravitulta, sileältä, kiinteältä, pehmeältä ja hehkuvalta. 

Skin boosterit luovat luonnollisen ilmeen, mikä tekee niistä ihanteellisen ratkaisun, jos et ole vielä valmis botuliini tai täyteaine hoitoihin. Teosyal Redensity 1® on ainutlaatuinen hyaluronihappo, joka kosteuttaa ja korjaa ihoa. Se on suunniteltu estämään ihon ennenaikaista ikääntymistä, palauttamaan ihon kimmoisuuden ja ylläpitämään ihon hehkua. 

Tämä skin booster on palkittu tuote, joka koostuu ihossa luonnostaan esiintyvistä ainesosista. Teosyal Redensity 1® sisältää ainutlaatuisen patentoidun kaavan tehokkaita luonnollisia ainesosia, aminohapot, antioksidantit, mineraalit ja vitamiinit. Tämä yhdistelmä auttaa optimoimaan DNA-synteesiä ja stimuloimaan kollageenin ja elastiinin tuotantoa.  Farmaseuttisten hypoallergeenista ominaisuuksien ansiosta nämä ainesosat voivat auttaa ihon uudelleen rakentamisessa.

Skin boosterit

Hoito ja hoidon jälkeen:

Hoito aloitetaan ihonpuhdistuksella, jonka jälkeen ihon pinta puudutetaan, iho desinfioidaan, skin booster injektoinnin jälkeen annetaan rauhoittavan ja kosteuttavan naamion hoitaa ihoa sekä imeytetään seerumit ja voiteet.

Pienet mustelmat ja punoitus ovat yleisiä pistoskohdassa. Tulokset näkyvät välittömästi, mutta eniten muutosta pitäisi nähdä hoitojen jälkeen noin 2 viikon kuluttua. Otathan tämän huomioon, jos sinulla on juhlat tai jokin muu tärkeä päivä tulossa.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suositellaan 2-3 hoitoa 2-4 viikon välein. Hoito voidaan tehdä seuraaville alueille: kasvot, kaula, dekoltee ja kädet. Tulokset voivat kestää jopa 12 kuukautta riippuen elämäntavasta, ihon laadusta ja hoito alueesta.

Milloin hoito ei sovi: 

 • Raskaus ja imetysaika 

 • Autoimmuunisairaudet 

 • Akuutti tulehdustauti

 • Aktiivinen herpes 

 • Paikalliset ihotulehdukset hoidolle suunnitellulla alueella

 • Roaccutan kuurin aikana tai jos aikaa on kulunut vähemmän kuin 6kk kuurista

Hyvä huomioida hoidon jälkeen:

 • Saunomista sekä hikiliikuntaa tulisi välttää 24 tuntia

 • Vältä kasvojen pesua ja turhaa koskettelua 4-5 tuntia

 • Iholle ei meikkiä hoito päivänä hoidon jälkeen

 • Voimakkaiden kuorintojen ja retinolivoiteen käyttöä tulisi välttää 1 viikko

 • Vaihda puhdas tyynyliina kotona hoidon jälkeen

Hoidon kesto: 60 min 

Toipumisaika: 2-5 pv, mustelmat mahdollisia 

Kipu hoidon aikana: Lievä kipu 

Kivun lievitys: Puudutevoide

Tulos näkyvissä: 2-3 vk 

Tuloksen kesto: Tulos on pitkäkestoinen noin 12 kk

Ajanvaraus

Varaa maksuton konsultaatio 

Tarjoamme sinulle aina veloituksettoman konsultaation ennen kuin aloitamme hoidot kanssasi. 

Varaa konsultaatio, niin pääsemme keskustelemaan millaisia vaihtoehtoja pystyisimme tarjoamaan juuri sinulle. 

Ludviginkatu 7, 2 krs
00130, Helsinki, FIN
Y-tunnus: 2519926-3
© Skin Therapy 2023
Tietosuojaseloste
fiFI