Mekaaninen ihonpuhdistus

Mekaaninen ihonpuhdistus yhdistetään aina osaksi jotakin kasvohoitoa. Mekaanista ihonpuhdistusta ei yleensä tehdä yksinään. Mekaanisessa ihonpuhdistuksessa iho ensin puhdistetaan puhdistusaineella, kuoritaan ja lämmitetään höyryllä, eli valmistellaan mekaaniseen ihonpuhdistukseen ja tämän jälkeen tehdään itse puhdistus.

Mekaanisessa puhdistuksessa käytetään ihonpuhdistukseen tarkoitettua instrumenttia. Puhdistusraudan lisäksi saatetaan käyttää steriiliä ohutta neulaa, jolla voidaan poistaa esimerkiksi miliumeja.

Mekaanista ihonpuhdistusta voidaan tehdä lähes kaikenlaisille ihoille. Ei kuitenkaan suositella tulehtuneelle akne iholle tai couperosa iholle. Lievälle couperosa iholle se on mahdollista tehdä kiertäen pahimmat kohdat, joissa laajentuneita verisuonia. Mekaaninen ihonpuhdistus on hyvä iholle, jossa on paljon puhdistettavaa, tai ihossa on mustapäitä tai miliumeja eli valkoisia luufinnejä.

Mekaaninen ihonpuhdistus

Mekaaninen ihonpuhdistus + DMK-ravinnehoito

 
Ravinnehoito ei sisällä DMK-entsyymiterapiaa, vaan hoito suoritetaan muilla DMK-työkaluilla. Hoidossa hyödynnetään ainutlaatuista DMK:n transdermaalista kuljetusjärjestelmää, jonka avulla saadaan imeytettyä aktiivisia ainesosia solutasolle. Rentouttava ja ravinnerikas hoitokäsittely huomioi juuri sinun ihosi tarpeet. Hoidossa käytetään ainesosia, jotka jäljittelevät ihosi biokemiaa. Käsittelyyn kuuluu raikastava puhdistus, ihoa kirkastava kuorinta, hieronta ja ihon toimintoja korjaava naamion. Lopuksi iho kyllästetään ravinteilla transdermaalisen infuusion avulla. Kasvohoito räätälöidään sinun ihosi tarpeiden mukaan. Kasvohoito sopii mm. kosteuttavaksi, kirkastavaksi, vahvistavaksi hoidoksi, epäpuhtaan ihon perinteiseksi puhdistushoidoksi sekä nuoren ihon ensihoidoksi. 

Hoito aloitetaan puhdistuksella, seuraavaksi valitaan ihollesi sopiva kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, hieronta, naamio ja transdermaalinen infuusio.  

Kotihoito-ohjeet hoidon jälkeen

  • Saunomista sekä hikiliikuntaa tulisi välttää 24 tuntia

  • Vältä kasvojen pesua ja turhaa koskettelua 4-5 tuntia

  • Meikkiä tulisi välttää 12 tuntia 

  • Tyynyliinan vaihto kotona

 

Hoidon kesto: 60  min 

Toipumisaika: 1 pv 

Kipu hoidon aikana: Mekaanisessa puhdistuksessa lievä nipistely 

Tulos näkyvissä: 1-2 pv

Ajanvaraus

Varaa maksuton konsultaatio 

Tarjoamme sinulle aina veloituksettoman konsultaation ennen kuin aloitamme hoidot kanssasi. 

Varaa konsultaatio, niin pääsemme keskustelemaan millaisia vaihtoehtoja pystyisimme tarjoamaan juuri sinulle. 

Ludviginkatu 7, 2 krs
00130, Helsinki, FIN
Y-tunnus: 2519926-3
© Skin Therapy 2023
Tietosuojaseloste
fiFI