Konsultaatio

Miksi konsultaatio? 

Maksuttomassa konsultaatiossa selvitetään onko harkitsemasi hoito juuri sinulle sopiva. Konsultaatiossa huomioidaan aina sinun toiveesi tuloksista sekä kerromme eri vaihtoehdoista, kerromme myös rehellisesti onko hoitotulos mahdollista toteuttaa – näin vältytään epärealistisilta odotuksilta. Maksuttomassa konsultaatiossa kuulet eri hoitovaihtoehdoista ja hoitosuunnitelmista sekä voit kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä. 

Konsultaation avulla tutustutaan lähemmin sinuun ja sinun ihoosi, jotta saadaan suunniteltua sinulle yksilöllinen hoitokokonaisuus parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Konsultaatiossa käydään läpi elämäntapaasi, ruokavaliota sekä terveysasiat, jottei hoidoille ole estettä. 

Konsultaation aikana voimme tehdä hoitosuunnitelman sinulle, jossa saat tarkan hinta-arvion hoidolle tai hoitokokonaisuudelle. Lisäksi kerromme, miten hoitoon olisi hyvä valmistautua ja mitä ottaa huomioon jälkihoidon osalta. 

Voit varata ajan konsultaatioon nettiajanvarauksesta tai soittamalla, viestillä tai sähköpostilla. Konsultaatio ei velvoita sinua mihinkään. 

Ajanvaraus

Varaa maksuton konsultaatio 

Tarjoamme sinulle aina veloituksettoman konsultaation ennen kuin aloitamme hoidot kanssasi. 

Varaa konsultaatio, niin pääsemme keskustelemaan millaisia vaihtoehtoja pystyisimme tarjoamaan juuri sinulle. 

Ludviginkatu 7, 2 krs
00130, Helsinki, FIN
Y-tunnus: 2519926-3
© Skin Therapy 2023
Tietosuojaseloste
fiFI