Jalkahoidot 

Jalkahoito 45 min  

On kevyt jalkahoito, ja suosittelen tätä hoitoa silloin, kun jalkasi ovat melko hyvässä kunnossa, ja kaipaat vain kevyttä ja jalkojen hyvinvointia ylläpitävää hoitoa. Hoito sopii hyvin myös esimerkiksi raskaana oleville asiakkaille, mikäli jalkapohjat ovat hyvässä kunnossa. 

Lyhyttä jalkahoitoa ei suosittelen, mikäli jaloissasi on kovettumia, känsiä tai vaativampaa hoitoa tarvitsevat kynnet. 

Hoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kynsien käsittelyn, kevyen raspauksen ja voiteen levityksen hierovin liikkein. Hoito ei sisällä lakkausta. 

Jalkahoito 60 min 

On klassinen jalkahoito, jonka yhteydessä hoidetaan myös jalkojen kovettumia. Kun kaipaat klassista jalkojenhoitoa. Tämä hoito sopii hyvin myös iäkkäämpien asiakkaiden jalkojen hoitoon. Mikäli jaloissasi on todella paljon kovettumia tai känsiä tai kyntesi tarvitsevat vaativampaa hoitoa, suosittelen varaamaan ajan Jalkahoito 75 min -hoitoon, joka on pisin ja kattavin. 

Hoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kynsien käsittelyn, kovettuemien ja känsien poiston, jalkojen raspauksen sekä kevyen hieronnan. Halutessasi lakkauksen, tuo oma kynsilakka mukanasi.

Jalkahoito 75 min 

On kattavin jalkahoito, ja tätä palvelua suosittelen silloin, kun jalkapohjasi tai kyntesi kaipaavat enemmän hoitoa tai kun haluat kaiken kattavan ja hemmottelevan jalkahoito elämyksen. 

Hoito sisältää jalkojen kylvetyksen, jalkojen kuorinnan, kynsien käsittelyn, kovettumien ja känsien poiston, jalkojen raspauksen sekä pitkän jalkojen hieronnan. Halutessasi lakkauksen, tuo oma kynsilakka mukanasi.


Jalkahoidot eivät sisällä lakkausta hygienia syistä. Halutessasi lakkauksen, tuo oma kynsilakka mukanasi.

Ajanvaraus

Varaa maksuton konsultaatio 

Tarjoamme sinulle aina veloituksettoman konsultaation ennen kuin aloitamme hoidot kanssasi. 

Varaa konsultaatio, niin pääsemme keskustelemaan millaisia vaihtoehtoja pystyisimme tarjoamaan juuri sinulle. 

Ludviginkatu 7, 2 krs
00130, Helsinki, FIN
Y-tunnus: 2519926-3
© Skin Therapy 2023
Tietosuojaseloste
fiFI