Tiia

Erikoiskosmetologi, DMK-ihoterapeutti, Meikkaaja-maskeeraja


Matkani hoitajana on kulkenut kosmetologin opinnoista ravintoneuvontaan, sekä saan jakaa osaamistani osa-aikaisena opettajana yksityisellä kosmetologikoululla. Kiinnostuksen kohteeni on kokonaisvaltainen ihonhoito. Pyrin työssäni opastamaan asiakasta saavuttamaan aina kokonaisvaltaisempaa kauneutta. Usein suuret muutokset tapahtuvat sisällä päin ja näkyvät ulospäin ihollamme, jonka vuoksi on tärkeää huomioida kokonaisuus.

Skin Therapy tarjoaa laadukkaita ihonhoidon sekä hyvinvoinnin palveluja ja tuotteita. Hyvinvoivan ihon reseptissä yhdistyvät sisäinen ja ulkoinen ihonhoito – pitkäaikaisten tuloksien saavuttamiseksi.

Sinun toiveesi ja tavoitteesi ovat tärkeintä, joiden mukaisesti laaditaan yksilöllinen hoitosuunnitelma. Työssäni lähtökohtana on luonnollisuus. Tehokkaat ja tulokselliset hoidot turvallisesti tehtynä – turvallisuus ja tyytyväisyys on toimintani ytimessä.

Haluan saada asiakkaat inspiroitumaan ihonhoidosta ja itsensä hemmottelusta, sillä se lisää hyvinvointia ja hyvää mieltä.

Annika

Täyteainekouluttaja, sairaanhoitaja

Täyteaineisiin erikoistunut palvelu 15 vuoden kokemuksella. Aloitin urani esteettisellä alalla vuonna 2007 kosmetologina lääkealan maahantuontiyrityksessä, rakentamalla täyteaine koulutusohjelman Suomeen. Vuoteen 2012 mennessä olin kouluttanut yli 2500 ammattilaista pistoshoitoihin ja auttanut avaamaan markkinat uusille mahdollisuuksille.

Vuonna 2013 perustin oman yrityksen Face Designers, Tarjoten laadukkaita täyteainehoitoja ja koulutusta. Melkein 15 vuotta myöhemmin olen edelleen hyvin motivoitunut luomaan asiakkailleni tuloksia, joista he voivat todella olla tyytyväisiä ja tuntea olonsa omaksi tinkimättä turvallisuudesta tai luonnollisuudesta. Klinikka toiminnan lisäksi olen leikkaussali työhön erikoistunut sairaanhoitaja ja meripelastaja.

Vuosien saatossa olen kehittänyt hoitoja turvallisempaan ja luonnollisempaan suuntaan. MiniFil on tästä hyvä esimerkki. Voimme hoitaa huulia täyteaineita käyttäen progressiivisesti pienillä määrillä hyvin erityisellä tekniikalla. Tuotevalinta on tärkeä jotta luonnollinen ilme ja pehmeys säilyy tällä dynaamisella alueella. Tavoitteena ei ole muuttaa ulkonäköä vaan tukea sitä.

Yhteistyö Skin Therapyn kanssa takaa hyvin erityisen osaamisen ja laadukkaan ihon ylläpidon!

Ajanvaraus

Varaa maksuton konsultaatio 

Tarjoamme sinulle aina veloituksettoman konsultaation ennen kuin aloitamme hoidot kanssasi. 

Varaa konsultaatio, niin pääsemme keskustelemaan millaisia vaihtoehtoja pystyisimme tarjoamaan juuri sinulle. 

Ludviginkatu 7, 2 krs
00130, Helsinki, FIN
Y-tunnus: 2519926-3
© Skin Therapy 2023
Tietosuojaseloste
fiFI