DMK-Entsyymiterapia

DMK-entsyymiterapia on ihonhoitokonsepti, joka uudistaa ihosi ja muuttaa elämäsi. DMK tarjoaa sinun iholle kemiaa, jonka se tunnistaa omakseen.  DMK vaikuttaa pintaa syvemmälle ja pureutuu iho-ongelmien syyhyn, ei vain pelkkään oireeseen. DMK-entsyymiterapia hoidot ja tuotteet toimivat yhteistyössä ihon omien toimintojen ja rakenteiden kanssa tehden ihostasi vahvan ja vastustuskykyisen. DMK konsepti on tarkoitettu kaikille. Se soveltuu yhtä lailla vaikeisiin iho-ongelmiin kuin ns. ongelmattoman ihon kunnon ylläpitoon.

DMK:n kulmakivi on REMOVE, REBUILD, PROTECT, MAINTAIN -konsepti, joka säätelee ihon toimintaa ja parantaa sen optimaaliselle tasolle. Tämä konsepti saa sinun ihosi toimimaan jälleen nuoren ja terveen ihon tavoin.

  • POISTO - kuolleen solukon ja muiden ongelmien poistaminen ihon pinnalta

  • JÄLLEENRAKENNUS - ihon toimintojen optimointi

  • SUOJAUS - iho suojataan ympäristön ja haittatekijöiden vaikutuksilta

  • YLLÄPITO - ihon hyvinvoinnin ylläpito DMK Skincare -kotihoitotuotteilla

DMK-entsyymiterapia soveltuu kaikenlaisille ihoille ja kaikkiin iho-oireisiin. Parantaa ihon toimintaa aktivoimalla ihon omat entsyymit, jonka ansiosta saavutetaan pitkäaikaisia ja hyviä tuloksia.

Mitä entsyymit ovat?

Entsyymit ovat proteiineja, jotka osallistuvat elimistön kemiallisiin reaktioihin. Entsyymeillä on osansa kaikissa aineenvaihdunnan tehtävissä, muun muassa ruoan pilkkomisessa, hapen ja hiilidioksidin kuljettamisessa, haavojen ja kudoksien paranemisessa, sydämen toiminnassa, kasvussa ja sairauksista paranemisessa.

Entsyymit säätelee terveyttä ja toimii tiettyjen mineraalien kanssa muodostaakseen kehossa luonnollisia antioksidantteja. Nämä antioksidantit taistelevat vapaita radikaaleja vastaan, jotta ihomme ja kehomme pysyisi terveenä.
 

DMK-entsyymiterapiassa hyödynnetään kuljettajaentsyymien hyödyllisiä ja tervehdyttäviä vaikutuksia. Tämä ihoterapia on jäljittelemätön ja täysin uniikki. Mikään muu hoito ihonhoidon maailmassa ei tuota samanlaista vaikutusta. Hoitomenetelmä kuntouttaa ihosi toimimaan jälleen nuoren ja terveen ihon tavoin. Verenkierto tehostuu ja hapensaanti sekä lymfan toiminta paranee. Kuollut ihosolukko, myrkyt ja vapaat radikaalit poistuvat. Solujen toiminta ja kollageenin tuotanto aktivoituu - ihosta tulee kiinteä, hyvinvoiva, tasainen ja kaunis.

DMK-entsyymiterapia hoidon tulokset ovat pitkäkestoisia, sillä ihosi vahvistuu sisältäpäin. Mikään muu hoito maailmassa ei tuota samanlaista vaikutusta.


DMK-ravinnehoito 

Ravinnehoito ei sisällä DMK-entsyymiterapiaa, vaan hoito suoritetaan muilla DMK-työkaluilla. Hoidossa hyödynnetään ainutlaatuista DMK:n transdermaalista kuljetusjärjestelmää, jonka avulla saadaan imeytettyä aktiivisia ainesosia solutasolle. Rentouttava ja ravinnerikas hoitokäsittely huomioi juuri sinun ihosi tarpeet. Hoidossa käytetään ainesosia, jotka jäljittelevät ihosi biokemiaa. Käsittelyyn kuuluu raikastava puhdistus, ihoa kirkastava kuorinta, hieronta ja ihon toimintoja korjaava naamion. Lopuksi iho kyllästetään ravinteilla transdermaalisen infuusion avulla.  

Kasvohoito suunnitellaan sinun ihosi tarpeiden mukaan. Kasvohoito sopii mm. kosteuttavaksi, kirkastavaksi, vahvistavaksi hoidoksi, epäpuhtaan ihon perinteiseksi puhdistushoidoksi, sekä nuoren ihon ensihoidoksi. 

Hoitoon voidaan yhdistää: 

  • Mekaaninen ihonpuhdistus 

  • Mikroneulaus 

DMK-Kotihoitotuotteet

DMK:n kotihoitotuotteet toimivat yhteistyössä ihon kanssa eivätkä ainoastaan sen pinnalla. Tuotteet sisältävät biokemiaa, jonka iho tunnistaa kaltaisekseen. Tuotteiden raaka-aineet luokitellaan farmaseuttisiksi. Se tarkoittaa, että tuotteiden aktiiviaineiden osuus on selkeästi suurempi, joka tekee tuotteista tehokkaampia kuin perinteiseksi kosmetiikaksi luokitellut tuotteet.
 
Kullekin asiakkaalle suunnitellaan yksilöllinen parhaiten soveltuva kotihoito-ohjelma. Tuotteiden valintaan vaikuttavat mm. ihon kunto, etninen tausta, hormonitoiminta, sekä asetetut hoitotavoitteet. Parhaimmat hoitotulokset saavutetaan aina ammattihoitojen- ja kotihoitotuotteiden yhdistelmällä.

Hoidon kesto: 90-120 min

Toipumisaika: 1 pv 

Kipu hoidon aikana: Ei yhtään

Tulos näkyvissä: Heti ja parhaimmillaan 1 vk

Tuloksen kesto: Säännöllisyydellä pitkäaikaisia tuloksia

Ajanvaraus

Varaa maksuton konsultaatio 

Tarjoamme sinulle aina veloituksettoman konsultaation ennen kuin aloitamme hoidot kanssasi. 

Varaa konsultaatio, niin pääsemme keskustelemaan millaisia vaihtoehtoja pystyisimme tarjoamaan juuri sinulle. 

Ludviginkatu 7, 2 krs
00130, Helsinki, FIN
Y-tunnus: 2519926-3
© Skin Therapy 2023
Tietosuojaseloste
fiFI